Telefon

08-448 04 40

Öppettider

Bilförsäljning: Mån-Tor: 9-18, Fre: 9-17, Lör: 11-15,
Söndag och röda dagar stängt.

Verkstad: Mån-Tor: 7.30-17, Fre: 7.30-15, Helg och röda dagar stängt.

Reservdelar: Mån-Tor: 7.30-17, Fre: 7.30-15, Helg och röda dagar stängt.

Få bra service av Sveriges bästa Hondatekniker och bli en nöjd kund!

Som auktoriserad serviceverkstad för Honda vill vi att du som kund ska bli väl omhändertagen. Visst har det betydelse att vi jobbar med kvalitetsprodukter, men det viktigaste är ändå den service vi kan ge våra kunder. Hos oss arbetar Sveriges bästa Hondatekniker.

I vår moderna bilverkstad arbetar vi ständigt med att förbättra oss och vår miljöpolicy. Vi har den senaste tekniken med avancerade instrument och specialprogram för Honda. Vi utför även glasreparationer som stenskottslagningar och vid behov vindrutebyte. Vill du undvika nedslag på besiktningen så går vi igenom din Honda kostnadsfritt innan besöket.

Dessutom kan vi med stolthet berätta att vår personal tycker att arbetet är stimulerande och trivs bra på jobbet. Det innebär ett mycket bättre utfört arbete och nöjdare kunder. Våra servicekunder har alltid 1 års fri Hondaassistans.

Förutom service och reparationer kan vi åtgärda plåt och lackskador. Vi har ett nära samarbete med HD Motor. Du når dem på telefon 08 641 58 70 eller info@hdmotor.se.

För allt inom bilvård och rekond har vi även samarbete med Söderorts bilvård.

Upplev skillnaden med att anlita en auktoriserad bilverkstad!

Aktuellt

Kampanj på Jazz Crosstar hybrid!

Testvinnare tre gånger Vi har fått in ett mycket begränsat antal Honda Jazz Crosstar hybrid för...

Honda Civic e:HEV

Nya Honda Civic e:HEV. Den 11e generationen Civic. Pris från 379.900kr...

Din kompletta bilverkstad

Nöjda kunder - en självklarhet

Att köpa bil är mycket mer än att bara välja bilmärke. Servicen, både före och efter köpet, är minst lika viktig. På Autopunkten är vår självklara målsättning att du som kund ska vara nöjd med ditt bilköp. Vi satsar på det personliga bemötandet och det personliga engagemanget i varje bilaffär och i varje serviceåtgärd. Vi har både nya och begagnade bilar och alla med garanti.

Originaldelar

Det är skillnad på originalreservdelar och kopior. Tänk på att kopior snabbt kan förvandla din Honda till något annat. På alla Hondas original reservdelar finns det en markering, en så kallad ”red label”. En etikett som visar att du kan vara säker på att du har fått en genuin Honda-reservdel.

Få bra service och bli en nöjd kund!

Som auktoriserad serviceverkstad för Honda vill vi att du som kund ska bli väl omhändertagen. Visst har det betydelse att vi jobbar med kvalitetsprodukter, men det viktigaste är ändå den service vi kan ge våra kunder.

Bra
Baserat på 118 recensioner
Zazabor
Zazabor
2023-07-18
We bought a used Honda Jazz from Peter at Autopunkten and everything went very smooth. He was upfront, honest and helpful. After a month of using the car, there appeared a problem with the car battery. I took the car to Autopunkten's workshop and they changed the battery at no cost as it was under the 3 month guarantee with no questions asked. No nonsense, Great service! Wish more businessess were like them.
Teija Roivas Qvist
Teija Roivas Qvist
2023-07-14
Vänligt bemötande,
Ironredontop
Ironredontop
2023-06-09
Lämnade in bilen för service. Mycket trevliga och hjälpsamma.
Marianne Perbro-Vougt
Marianne Perbro-Vougt
2023-05-12
Lämnar alltid in Hondan för service och däckbyte här. Hjälpsamma och trevliga.
Kaj F
Kaj F
2022-12-11
genomgående superbra service och bemötande
Emil Daugaard
Emil Daugaard
2022-12-11
Strålande service från trevlig personal.
Mihail Bogdan
Mihail Bogdan
2022-11-13
👍