08-448 04 40

Växel

Öppettider: 

Bilförsäljning:  Mån-Tor: 9-18, Fre: 9-17, Lör: 11-15, Sön: 11-15

Verkstad:        Mån-Tor: 7.30-17, Fre: 7.30-15, Helg: Stängt

Särskilda öppettider i sommar. Se nedan.

  •  

    Den nya Honda CR-V

    Utvecklad på alla sätt

CR-V

Förfinad på alla nivåer.

Den sportiga och lyxiga CR-V:n har gjorts om från grunden och ritats om på såväl in- som utsida, samt som ett alternativ med 7 säten.

 

Utforska öppna ytor

Byggd att anpassas med komforten i åtanke.

CR-V har designats om med smidiga, böljande linjer som alltid väcker uppmärksamhet. Vi har också skapat interiörer som är imponerande: en som omger dig med en lyxig, luftig känsla med rejält benutrymme för alla. Varje färd blir ett rent nöje, och om du behöver det extra utrymmet för att särskilt svåra och skrymmande föremål, så har CR-V rätt kapacitet. 

Kraften att
förflytta dig

Anpassad för öppen väg.

Vår avancerade 1.5 VTEC TURBO-motor ger riklig prestanda via en 6-växlad manuell eller automatisk CVT-växellåda med 7-växlar. I kombination med det nya chassit får du en helt ny, sportig körupplevelse. Den splitternya CR-V tar dig till din destination med absolut finess och komfort – bara rikta den mot horisonten och kör! 

PRIVATLEASING

0 :- kontantinsats, 3 års fri service, 3 års fabriksgaranti, 3 års vägassistans, Vinterdäck ingår alltid, privatleasing 36 månader, max körsträcka 45 000 km.

Honda CR-V privatleasing

 

• Världens bäst säljande SUV

• Testvinnare genom alla tider

• SUV:en med nöjdast ägare enligt Teknikens värld!

 

Honda CR-V bjuder på klassledande innerutrymmen, högsta säkerheysbetyg 5 stjärnor i EURO/NCAP och med 4 WD får du trygga och säkra köregenskaper året runt. Med Hondas erkänt höga byggkvalité toppar CR-V listor världen över vad gäller driftsäkerhet och ger en oslagbar kombination för den som vill få så mycket SUV för pengarna som möjligt!