08-448 04 40

Växel

Öppettider: 

Bilförsäljning:  Mån-Tor: 9-18, Fre: 9-17, Lör: 11-15, Sön: 11-15

Verkstad:        Mån-Tor: 7.30-17, Fre: 7.30-15, Helg: Stängt

Särskilda öppettider i sommar. Se nedan.

  •  

    Om du aldrig provar får du aldrig veta

    HONDA CIVIC TYPE R

Honda Civic Type R

Råstyrka

Civic Type R är en glödhet sportkombi som är helt omkonstruerad med teknik för tävlingsbanan och avancerad aerodynamik.

 

Utformad ur en dröm

"Jag har älskat bilar sedan jag var ett litet barn".

"Vår vision för Civic Type R handlade om en manövreringsförmåga som föraren helt kan förlita sig på, och som skulle ge en känsla av att färden aldrig behövde ta slut". Det var en dröm som blev verklighet i form av Type R. Skapad med hög komfort, oöverträffade interiörutrymmen och en stil inspirerad av tävlingsbanan som matchar dess prestanda i toppklass.

Total sportkänsla

Pulserande råstyrka och prestanda..

Type R är en utveckling av Hondas tradition av att ta fram högpresterande bilar, och den har samma grundprinciper som den nya 10:e generationens Civic. Den är omarbetad från grunden för att bli den mest spännande sportkombin att köra på marknaden, både på vägen och på tävlingsbanan. Vi presenterar den mest kraftfulla, snabbast accelererande framhjulsdrivna bil vi någonsin byggt.

PRIVATLEASING

0 :- kontantinsats, 3 års fri service, 3 års fabriksgaranti, 3 års vägassistans, Vinterdäck ingår alltid, privatleasing 36 månader, max körsträcka 45 000 km.

Honda Civic Type R privatleasing

 

• Världens snabbaste framhjulsdrivna bil runt Nürburgring

• Pulserande råstyrka och prestanda

 

Civic Type R är en glödhet sportkombi som är helt omkonstruerad med teknik för tävlingsbanan och avancerad aerodynamik.
Nya Civic Type R är en bil som bara Honda kan göra. Den återspeglar vårt unika tankearbete, vårt driv för kontinuerlig förnyelse, omvärdering och orubbliga strävan efter förbättring. Vår lust att skapa den perfekta sportmaskinen för väg och tävlingsbana märks i bilens DNA och har ritats in i varje rundning i karossen.

Det är en bil som har byggts för ren körglädje, en bil som byggts med en själ, en bil som tilltalar dig på ett sätt som inte många andra kan.